Over Studio Smaak

Bij Studio Smaak vind je een ruime selectie aan artisanale, kwalitatieve, lokale en internationale producten. Goran zoekt samen met jou de perfecte ingrediënten voor een wereldse smaakbeleving. Van apéro tot speciaal moment, we nemen je mee op een smaakvolle trip!

Het gezicht achter 'Studio Smaak'

Achter de toonbank van Studio Smaak vind je kaasmeester Goran. Al enkele jaren speelt het idee om een kaas- en delicatessenzaak te openen, en welke locatie is daarvoor beter geschikt dan de markt van Oedelem?

Gezellig tafelen zit er bij Goran van kinds af aan in. Aan tafel vertellen we verhalen, maken we tijd voor onze familie en vrienden en doen we moeite om echt te luisteren. Een lekkere maaltijd maakt de beleving van het moment compleet. Tijdens zijn opleiding tot kaasmeester heeft Goran twee jaar lang geproefd, bestudeerd en vergeleken bij andere kaasmeesters, producenten en chef-koks. Op die manier heeft Goran een aanbod samengesteld van lokale producten samen die smaken naar kunde, passie en traditie.

“Ik wil mijn kennis en expertise gebruiken om de mensen te doen proeven en ontdekken.”

Goran Vanneste
vorig
volgende

Bezoek onze winkel

Bij Studio Smaak vind je heel wat lekkere kazen, charcuterie en andere delicatessen. Ons aanbod varieert per seizoen, waardoor sommige producten tijdelijk kunnen verdwijnen. Kom gerust langs in onze winkel op de markt van Oedelem om ons volledig assortiment te ontdekken.

Onze werkwijze

Ons aanbod is een samenstelling gebaseerd op verschillende smaken, regio’s en texturen. We kiezen voor passie, traditie en eerlijke productie en willen dat ook delen met iedereen die het verhaal van Studio Smaak leert kennen.