Andere

Andere

Ontdek onze andere kazen en extra’s om jouw smaakervaring compleet te maken.

Berloumi

Berloumi heeft een unieke smaak, die je niet kan vergelijken met andere kazen. Gebakken of gegrild heeft hij een hartig, warm en rijk aroma. Maar het is vooral de textuur die de kaas uitzonderlijk maakt want hij smelt niet zoals andere kazen. Deze kaas voelt eerder stug, vlezig en veerkrachtig aan in je mond. Een kaas met een bijzonder en grillig karakter dus.

Boter

Gepasteuriseerde Boter

Burrata

Een verse, Italiaanse kaas die deels bestaat uit mozzarella. Echter wordt er aan burrata ook nog room en wrongel (gestremde en uitgelekte kaas) toegevoegd. Om het te maken, wordt er als het ware een ‘zakje’ van mozzarella gemaakt. Vervolgens wordt er room aan toegevoegd. Leuk om te weten: vroeger werd dit gezien als de perfecte manier om restjes mozzarella op te maken, maar tegenwoordig is het een echte Italiaanse delicatesse.

Kaastaart

Kaastaart vol verse kaas en room

Le Fierbois - aardbei - yoghurt

Le Fierbois - abrikoos - yoghurt

Le Fierbois - blauwe bosbes - yoghurt

Le Fierbois - natuur - yoghurt

Lentekaasje

Mozarella

Mozzarella is een zachte, romige en elastische kaas die wordt gemaakt van buffelmelk of van koemelk. Italianen zweren bij de traditionele mozzarella van buffelmelk, maar omdat die buffelmelk niet in grote hoeveelheden beschikbaar is wordt er meestal koemelk gebruikt.

Er werden geen producten gevonden.
No items found.
No items found.
No items found.

Openingsuren

Maandag
gesloten
Dinsdag tot vrijdag
10u00 - 18u30
Zaterdag
09u30 - 18u30
Zondag
08u00 - 12u30