Berloumi heeft een unieke smaak, die je niet kan vergelijken met andere kazen. Gebakken of gegrild heeft hij een hartig, warm en rijk aroma. Maar het is vooral de textuur die de kaas uitzonderlijk maakt want hij smelt niet zoals andere kazen. Deze kaas voelt eerder stug, vlezig en veerkrachtig aan in je mond. Een kaas met een bijzonder en grillig karakter dus.
Boter
Gepasteuriseerde Boter
Burrata
Een verse, Italiaanse kaas die deels bestaat uit mozzarella. Echter wordt er aan burrata ook nog room en wrongel (gestremde en uitgelekte kaas) toegevoegd. Om het te maken, wordt er als het ware een ‘zakje’ van mozzarella gemaakt. Vervolgens wordt er room aan toegevoegd. Leuk om te weten: vroeger werd dit gezien als de perfecte manier om restjes mozzarella op te maken, maar tegenwoordig is het een echte Italiaanse delicatesse.
Kaastaart
Kaastaart vol verse kaas en room
Le Fierbois - aardbei - yoghurt
Le Fierbois - abrikoos - yoghurt
Le Fierbois - blauwe bosbes - yoghurt
Le Fierbois - natuur - yoghurt
Lentekaasje
Mozarella
Mozzarella is een zachte, romige en elastische kaas die wordt gemaakt van buffelmelk of van koemelk. Italianen zweren bij de traditionele mozzarella van buffelmelk, maar omdat die buffelmelk niet in grote hoeveelheden beschikbaar is wordt er meestal koemelk gebruikt.