Gekookte vleeswaren

Gekookte vleeswaren

Onze gekookte charcuterie is zachter van smaak dan gedroogde of gerookte vleeswaren, maar minstens even lekker! We kiezen voor een authentiek aanbod van kwalitatieve gekookte vleeswaren.

Onze selectie gekookte vleeswaren

Neem hieronder een kijkje om enkele verschillende soorten gekookte vleeswaren te leren kennen. In onze winkel kan je het volledig aanbod ontdekken. Ons aanbod bestaat uit een selectie kwalitatieve binnen- en buitenlandse producten.

Gekookte ham Duroc d'Olives

Zo sappig en mals het varkensvlees van Duroc d’Olives is, zo uitzonderlijk heerlijk en puur smaakt deze gekookte beenham. Het extra intramusculaire vet van dit varkensras maakt het hoogwaardige vlees zo buitengewoon. Voeg daar een authentieke bereiding met fijne kruiden aan toe, en een geduldig slow cookingproces, en je krijgt vanzelf een sappig en mals eindproduct dat smaakt naar zuivere authenticiteit!

Jambon Persillé

Voor deze terrine wordt enkel varkensvlees gebruik uit het West-Vlaamse Sint-Amandshof

Kipfilet natuur

Mosterdspek ‘Delaet-Van-Haver’

Heerlijk St-Amandshofvarkensbuik met Belgische artisanale mosterd. De gepekelde varkensbuik wordt ingewreven met kruiden en een laagje pittige Belgische mosterd.

Er werden geen producten gevonden.

Geniet van de pure smaak van vlees

Ontdek onze lekkere vlees- en tapasplanken en geniet van een selectie heerlijke charcuterie uit het binnen- en buitenland.

Bekijk onze planken

Openingsuren

Maandag
gesloten
Dinsdag tot vrijdag
10u00 - 18u30
Zaterdag
09u30 - 18u30
Zondag
08u00 - 12u30