Italiaanse en Spaanse rauwe hammen

Italiaanse en Spaanse rauwe hammen

Onze Italiaanse en Spaanse rauwe hammen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van herkomst, productieproces en smaak. Spaanse ham heeft een intensere smaak, terwijl Italiaanse ham iets milder is.

Onze selectie Italiaanse en Spaanse hammen

Neem hieronder een kijkje om enkele verschillende soorten Italiaanse en Spaanse hammen te leren kennen. In onze winkel kan je het volledig aanbod ontdekken. Ons aanbod bestaat uit een selectie kwalitatieve binnen- en buitenlandse producten.

Jamón de Trevélez

Trevélez ham is een ambachtelijke Serranoham van topkwaliteit met een pekproces van 30 maanden

Lardo di Colonnata

Lardo is een Italiaanse vleeswaar, gemaakt door stroken met rozemarijn, peper en andere kruiden ingewreven varkensrugspek aan de lucht te drogen

Pancetta Coppata

Pancetta coppata is een zeer smakelijk en mooi ogend product. Zijn grotere diameter maakt hem extra aantrekkelijk. De pancetta van Golfera werd licht gezouten, zacht gekruid en langzaam gerijpt.

Parmaham bauletto zonder been

Parmaham is afkomstig uit Italië. Parmaham is een rauwe ham gesneden van de gehele pootham zonder bovenbil en bovenpoot van special gefokte varkens. De ham wordt eerst gepekeld en daarna gedroogd.

meer info

Jamon Ibrico Cebo Handgesneden

100 gram
15.00
100 gram
Product (tijdelijk) niet in voorraad
meer info

Chorizo Ibérico Bellota 100 gram

6.50
Product (tijdelijk) niet in voorraad

Geniet van de pure smaak van vlees

Ontdek onze lekkere vlees- en tapasplanken en geniet van een selectie heerlijke charcuterie uit het binnen- en buitenland.

Bekijk onze planken

Openingsuren

Maandag
gesloten
Dinsdag tot vrijdag
10u00 - 18u30
Zaterdag
09u30 - 18u30
Zondag
08u00 - 12u30