Salami en worst

Salami en worst

Salami wordt over het algemeen steeds op dezelfde manier bereid, maar de smaak is sterk afhankelijk van de regio of provincie. Proef, vergelijk en ontdek zelf de eigenheid van ons aanbod salami en worst.

Onze selectie salami en worst

Neem hieronder een kijkje om enkele verschillende soorten salami te leren kennen. In onze winkel kan je het volledig aanbod ontdekken. Ons aanbod bestaat uit een selectie kwalitatieve binnen- en buitenlandse producten.

Chorizo Monte Nevado

Het langzame droogproces van ten minste drie maanden maakt van de Monte Nevado chorizo een topper als aanvulling bij de al even excellente ham. De smaakcombinatie zoet en pittig maakt hem bij iedereen tot een echte favoriet. Ook ideaal om te verwerken in sauzen en warme gerechten.

Kruidensalami

Llaminetes De Chorizo

Mini worstjes van chorizo

Mortadella Franchi

De smaak van deze Toscaanse mortadella overtreft elk aanbod van de beste Italiaansè mortadella. Je proeft werkelijk het artisanale en de passie van Gianni Franchi voor het bereiden van topklasse Italiaanse charcuterie. Het produceren gebeurt zeer zorgvuldig. Ze houden rekening met de keuze van de beste stukken van het varken zoals de schouder, stukken uit de ham en het spek. Voor de stukjes vet in de mortadella hebben ze besloten om het meest nobele vet van het varken te gebruiken, namelijk de wang. Een delicatesse die niet mag ontbreken aan tafel.

Parmasalami Il Golfetta

Mager, gezond en origineel zijn slechts enkele van de kwaliteiten die de Golfetta salami bezit. Het laag vetgehalte van twaalf procent maakt hem uniek. Het gebruik van jodiumhoudend zout in combinatie met deze glutenvrije salami zijn extra gezondheidstroeven.

Salame Abruzzese

Abruzzese salami worst droog komt oorspronkelijk uit de regio Abruzzo. Door de toevoeging van witte en zwarte peper heeft dit mager, fijn gemalen worstje een licht pikante smaak. Dun gesneden heerlijk als aperitief of bij een borrel.

Salame Maremma Toscana

Het vers vlees voor de productie van de Toscaanse salami Franchi bestaat uit een selectie van het beste vlees zoals achterham, schouder en spek. Het is afkomstig van zware ‘suino Italiano nazionale'-varkens. In de Salame Maremma Toscana vinden we specerijen zoals look, zout en peper. Vervolgens wordt het vlees ín zijn darm afgevuld en met de hand opgebonden. De rijpingsperiode is ongeveer veertig dagen. Zijn delicate en heerlijke smaak maakt hem perfect als broodbeleg, op buffetten en uiteraard bij een aperitief

Salame Toscana pikant

De salame Toscane piccante is gemaakt van een mix van schouderham en spek van Italiaanse varkens. Het lijkt op het traditionele product uit Calabrië door zijn pikante smaak. Het verse vlees wordt in zijn darm afgevuld en manueel met koorden opgebonden. De rijpingsperiode is ongeveer dertig dagen. Zeer lekker koud te degusteren of als beleg voor uw pizza.

Salami Duroc d'Olives

De superieure smaak van deze salami hebben we in de eerste plaats te danken aan de bijzondere eigenschap van Duroc d’Olives varkensvlees. Het bevat meer intramusculair vet, dat bijzonder smaakvol is. Ideaal voor salami! We malen het buik- en schoudervlees en het harde rugvet fijn en mengen er zout en uitgekiende kruiden doorheen. De toegevoegde fermenten zorgen voor kleur, snijvastheid en smaak. Na een lange rijptijd van 5 tot 6 weken is de salami klaar.

Salami LLonganissa Catalonie

Een gedroogde heerlijke, Spaanse salchichón. Zijn lange droogproces geeft het product een intens, geparfunmeerd aroma, met een aanhoudende nasmaak. ldeaal te consumeren in dune, verssgesneden plakjes op een stukje brood belegd met tomaat en besprenkeld met extra vierge olijfolie. De salchichón gaat goed samen met rode wijnen met body.

Salami Sticks

Mini salami sticks

Salamini di Toscana

Kleine 'hartendieven' it Toscane: natuur, echt wat speciaal gearomatiseerdAllen halfgrof gemalen. De naam ‘preziosi'.staat voor 'precisie', iets wat Gianni Franchi hoog in het vaandel draagt.:Zowel de smaak als de presentatie steedsgeleverd in een houten kistje - brengen je in de Toscaanse sfeer.

Sopressa con Aglio Golfera

Een pure klassieker afkomstig uit de Italiaanse Veneto regio. Grof gemalen, maar toch laag qua vetgehalte met een vleugje look en uitgesproken aroma’s. Sopressa is een heerlijk broodbeleg.

Truffel Parmezaan salami

Er werden geen producten gevonden.

Geniet van de pure smaak van vlees

Ontdek onze lekkere vlees- en tapasplanken en geniet van een selectie heerlijke charcuterie uit het binnen- en buitenland.

Bekijk onze planken

Openingsuren

Maandag
gesloten
Dinsdag tot vrijdag
10u00 - 18u30
Zaterdag
09u30 - 18u30
Zondag
08u00 - 12u30