Studio Smaak opent de deuren

29
/
03
/
2022

Na maanden voorbereiding zijn de deuren van Studio Smaak eindelijk geopend. Op de markt van Oedelem vind je vanaf nu een ruime selectie bijzondere kazen, fijne vleeswaren en delicatessen. We kijken er heel hard naar uit om jullie te ontvangen in onze winkel!

No items found.

Al enkele jaren speelt het idee om een kaas- en delicatessenzaak te openen. Lekker eten is voor mij al van kinds af aan erg belangrijk. Aan tafel maken we tijd voor onze familie en vrienden en vertellen we verhalen. Daarom besloot ik om een opleiding tot kaasmeester te volgen. Tijdens die opleiding heb ik twee jaar lang kaas geproefd, bestudeerd en vergeleken. Andere kaasmeesters, producenten en chef-koks leerden me de kneepjes van het vak en inspireerden me om mijn droom waar te maken en zélf aan de slag te gaan

Ik breidde mijn kennis nog verder uit en ging op zoek naar de beste charcuterie en delicatessen uit binnen- en buitenland. Zo stelde ik een aanbod samen van lokale producten die smaken naar kunde, passie en traditie. Welke locatie is beter geschikt voor een delicatessenzaak dan de markt van Oedelem? We stripten en renoveerden het voormalige pand van Studio Rogiers en bouwden het om tot een klassevolle winkel. 

No items found.

Bij Studio Smaak vind je meer dan 100 verschillende kazen en 30 verschillende soorten charcuterie. Voor elke smaak en goesting hebben we een kaas in ons gamma: van een zachte geitenkaas tot een pittige blauwschimmel en alles daartussen. Niet alleen kaasliefhebbers kunnen bij ons terecht. We denken ook aan de mensen die genieten van lekkere charcuterie, zowel van een schelletje op de boterham tot een exclusief proevertje bij de aperitief. 

“Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en expertise over producten en smaken te delen. Ik wil mensen doen ontdekken, laten proeven en uiteindelijk ook inspireren om hun comfortzone te verlaten.”

Naast de aparte kazen en charcuterie, stel ik ook planken en schotels samen. Mag het iets meer zijn voor een gezellige middag of avond met vrienden of familie? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een van onze kaas-, charcuterie- of tapasplanken. Daarnaast vind je in de winkel en op de webshop ook een ruim aanbod van culinaire producten die jouw smaakbeleving nog beter maken. Op zoek naar een origineel cadeau? Een smakelijke geschenkbox zal alleszins in de smaak vallen! De bijpassende dranken die we aanbieden, laten de producten van Studio Smaak nog beter tot hun recht komen. Kortom, Studio Smaak is er voor elke liefhebber, elke smaak en elke gelegenheid.

No items found.

We kiezen bewust voor lokale producenten die vertrekken vanuit hun passie, oog voor detail hebben en enkel werken met kwalitatieve grondstoffen. Zo staan we zelf dicht bij het productieproces, ontdekken we verborgen parels uit de streek en leren we terroire producten naar waarde schatten. Ons aanbod varieert per seizoen, waardoor sommige producten tijdelijk kunnen verdwijnen.

Kom langs in onze winkel om het volledige assortiment te bekijken. We starten met heel veel passie en goesting en zijn ontzettend gelukkig dat we dat vanaf nu met jullie mogen delen! Bekijk onze openingsuren en volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

No items found.
Vorig nieuwsbericht
Geen vorig nieuwsbericht
Volgend nieuwsbericht
Geen volgend nieuwsbericht